VITAN - 021 323 71 55 13 SEPTEMBRIE - 0736 334 009

CASA BRANDUSA – VITAN

Str. BRranduselor Nr. 56

despreLocatie

Situat nu departe de centrul capitalei, la aproximativ 400 m de Bucuresti Mall Vitan, in Sectorul 3, pe Str. Branduselor, Restaurantul si Terasa Casa Brandusa ofera o mare varietate de preparate culinare gata sa satisfaca toate gusturile la preturi accesibile tuturor buzunarelor.

Restaurant Bucuresti Casa Brandusa va pune la dispozitie o gama variata de mancaruri traditionale romanesti, muzica live, bautura pentru toate gusturile si meciuri live pe proiector in incinta terasei. Pentru ca ne gandim la confortul clientilor nostri, interiorul restaurantului este compartimentat pe doua nivele totul depinzand de tine daca preferi un loc mai retras la etaj sau in centrul atentiei la parter.

 


terasa& Gradina

Va invitam si va asteptam sa petreceti clipe de neuitat alaturi de prieteni la Casa Brandusa Restaurant & Garden din Bucuresti! Terasa si Gradina Restaurantului Casa Brandusa Terasa, o adevarata gradina plina de verdeata, iti ofera atat intimitatea necesara cat si un ambient inedit in peisajul restaurantelor bucurestene.

Restaurantul Casa Brandusa dispune si de o terasa racoroasa dotata cu sitem de climatizare exterioara, care va va aduce racoarea atat de mult dorita in zilele toride de vara.